Despre noi

Despre noi


Magazinul nostru are peste 100.000 de repere si echipamente, in stoc, produce necesare unei inlocuiri de echipament reparare sau intretinere a instalatiilor .Magazinul online termostate-ambient.ro este administrat de catre: SC FLI INSTAL SRL este inregistrata la Registrul Comertului sub J 40 / 3308 / 2013 avand CUI RO 31357969, cu sediul in oras Bucuresti Str Elev Stefanescu Stefan, Nr . 2, Sector  2 .

Compania Fli Instal Service , are in portofoliu un magazin bine dotat cu echipamnte , accesorii si piese de schimb pentru centrale si alte echipamente de instalatii . Acesta pune la dispozitia beneficiarilor un bogat sortiment de echipamente si accesorii, pentru toate tipurile de instalatii in diverse aplicatii.

Magazinul nostru lucreaza cu parteneri interni si externi recunoscuti in ceeace priveste calitatea produselor .

Compania noastra poate aduce la comanda orice fel de echipament accesoriu sau repar component al unei centrale termice, daca reperul este pe stoc la furnizor in termen de 48 ore de la comanda.

Trebuie mentionat ca toate echipamentele sau piesele de schimb furnizate se elibereaza factura fiscala si documentatie tehnica aferenta conform cerintelor legislatiei in vigoare precum si declaratie de conformitate sau alte piese scrise puse la dispozitia fabricantului.


Toate produsele comercializate sunt certificate din punct de vedere al calitatii si sunt insotite de certificate de garantie.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-urile pentru functionare, analiza si promovare (vezi detalii) ne ajuta sa va oferim
servicii mai bune.